ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ - Ζήτησε να δει πρώτα τον Αρχηγό ο Πρόεδρος - Έφτασε και ο Ιωνάς

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ - Ζήτησε να δει πρώτα τον Αρχηγό ο Πρόεδρος - Έφτασε και ο Ιωνάς

Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιείται το πρωί της Παρασκευής 03/05, μεταξύ του τέως υπουργού Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, του Αρχηγού της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου και του Προέδρου Αναστασιάδη.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 03/05 μεταξύ των τριών ανδρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρχηγός της Αστυνομίας βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 10:00, μισή ώρα πριν την συνάντηση, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Αναστασιάδη.

Λόγος της συνάντησης μεταξύ Προέδρου, Αρχηγού Αστυνομίας και Ιωνά Νικολάου δεν είναι άλλος από τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του καθ' ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά και τους λανθασμένους, όπως φαίνεται, χειρισμούς των φακέλων ελλειπόντων προσώπων από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ανεβαίνει τα σκαλιά του Προεδρικού ο Αρχηγός της Αστυνομίας - Eπί τάπητος το μέλλον του

Θυμίζουμε, ότι ο τέως – πλέον – υπουργός Δικαιοσύνης, μετά την υποβολή της παραίτησής του, σε δηλώσεις του από το Προεδρικό, ανέφερε ότι δεν θεωρεί πως φέρει ευθύνη για όσα του καταλογίζονται και υποστήριξε πως οι ευθύνες στον υπουργό δεν πρέπει να αποδίδονται εφόσον ο οποιοσδήποτε χειρισμός και διερεύνηση με παρόμοιες υποθέσεις, δεν αφορούν τον ίδιο.

Με την πιο πάνω δήλωση, ο κ. Νικολάου έριξε ξεκάθαρα το μπαλάκι στην ηγεσία της Αστυνομίας και ίσως μετά την συνάντηση του Προέδρου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, προκύψουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top