ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο φερόμενος συνεργός του 42χρονου για την αρπαγή των τριών παιδιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο φερόμενος συνεργός του 42χρονου για την αρπαγή των τριών παιδιών

Εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 02/05, ο 30χρονος Ιορδανός που καταζητείτο ως συνεργός στην υπόθεση αρπαγής τριών παιδιών από τον 42χρονο πατέρα τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος, που είχε αναλάβει να προσέχει τα τρία παιδιά για λογαριασμό της 36χρονης μητέρας, φέρεται να μετέφερε τα παιδιά στον χώρο στάθμευσης του Jumbo Πολεμιδιών, όπου τον ανέμενε ο εν διαστάσει σύζυγος της.

Ο 30χρονος υποστήριξε πως τα παιδιά τα είχε αρπάξει ο πατέρας τους στην περιοχή της Επίχωσης, κάτι που από τις εξετάσεις διαψεύσθηκε και ως εκ τούτου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του.

Μετά τη σύλληψη του, ο ύποπτος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου και ανακρίνεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος Ιορδανός πατέρας και τα τρία παιδιά εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα και παραδόθηκαν την Τετάρτη 01/05 στις κυπριακές αρχές μέσω της Δικοινοτικής Ομάδας Επαφής.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο 42χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE