Στο προεδρικό ο Αβέρωφ πριν την κάθοδο Ιωνά – Αρχηγού

Στο προεδρικό ο Αβέρωφ πριν την κάθοδο Ιωνά – Αρχηγού

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου είχε το πρωί της Πέμπτης (2/5) στο προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε γύρω στις 9 και μετά την ολοκλήρωσή της δεν έγιναν δηλώσεις.

Στις 10 αναμένεται στο Προεδρικό ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσια Τάξης Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος σύμφωνα με χθεσινή γραπτή του δήλωση, θα ενημερώσει το Πρόεδρο αναφορικά με προσωπικές αποφάσεις του σε σχέση με τις δολοφονίες γυναικών που έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες μέρες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE