Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα
Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου με θύμα τον 62χρονο Πέτρο Πέτρου Παπασάββα, κάτοικο Λεμεσού με καταγωγή από Πραιτώρι.
Συγκεκριμένα, στις 26 Απριλίου στη 13:15 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από 20χρονο ότι κλάπηκε το όχημα του το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Κισσόνεργας δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα και τα κλειδιά βρίσκονταν εντός του οχήματος.
Γύρω στις 14:30 της ίδιας ημέρας μετά από πληροφορία που εξασφάλισε η Αστυνομία το όχημα εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Μεσόγης.
Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου αφού εντόπισαν το όχημα προχώρησαν σε σειρά εξετάσεων και παρέλαβαν αριθμό τεκμηρίων και περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.
Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου εξασφαλίστηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις