ΚΥΠΡΟΣ – «Μαύρη» Κυριακή του Πάσχα – Άνδρας «έσβησε» σε πισίνα ξενοδοχείου

ΚΥΠΡΟΣ – «Μαύρη» Κυριακή του Πάσχα – Άνδρας «έσβησε» σε πισίνα ξενοδοχείου

Και δεύτερος θάνατος μέσα σε λίγες ώρες την Κυριακή του Πάσχα.

Μετά τον θάνατο 74χρονης τουρίστριας σε θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας του πρωί της Κυριακής (28/4), το απόγευμα, άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, 67χρονος από την Βρετανία ο οποίος βρέθηκε στην Κύπρο για διακοπές, εντοπίστηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, γύρω στις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

Ο άτυχος άνδρας, μετά τον εντοπισμό του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή από την Αστυνομία, εκ πρώτης αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα, αναμένεται να διαπιστωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE