Λούης Πατσαλίδης: «Η φλόγα του έρωτα δεν σβήνει ποτέ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λούης Πατσαλίδης: «Η φλόγα του έρωτα δεν σβήνει ποτέ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με φωτογραφία μπροστά από λαμπρατζιά, ευχήθηκε για το Πάσχα ο αγαπημένος παρουσιαστής του Alpha Κύπρου.

Αρχικά, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, ο Λούης Πατσαλίδης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία του μπροστά από λαμπρατζιά θέλοντας να ευχηθεί «Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ανήρτησε άλλη φωτογραφία, στην οποία είναι μαζί με την σύζυγό του, Αστέρω Κυπριανού, πάλι μπροστά από λαμπρατζιά, αναφέροντας στην λεζάντα: «Η φλόγα του έρωτα δεν σβήνει ποτέ».

Η φωτογραφία όπως θα δείτε, δεν δείχνει απλά ένα… ερωτευμένο ζευγάρι, όπως κάποιος να περίμενε διαβάζοντας την λεζάντα, αλλά ένα ζευγάρι γεμάτο τρέλα και χιούμορ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE