ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ο πολίτης που φωτογράφισε τη βαλίτσα – «Είναι αρκετά σοκαριστικό» - VIDEO
28.04.2019 - 09:17
Μαρτυρία από τον πολίτη που απαθανάτησε με τη φωτογραφική του μηχανή τη βαλίτσα στην κόκκινη λίμνη του Μεταλλείου του Μιτσερού.
Ο εν λόγω πολίτης, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, μίλησε στην κάμερα του Alpha Kύπρου, για τις φωτογραφίες που τράβηξε από τη λίμνη και τις φωτογραφίες που παρουσιάζουν τη βαλίτσα.
Ο ίδιος ανέφερε πως «Είναι αρκετά σοκαριστικό μπορώ να πω, ότι ήμασταν εκεί και είδαμε τη βαλίτσα τότε και δεν πήγε καν ο νους μας ότι εμπορούσε να είσσιε ένα πτώμα μέσα».
Εξήγησε πως δεν θεώρησε την ύπαρξη βαλίτσας στον χώρο ως κάτι το ύποπτο, «Ήταν λίο περίεργο να ήταν τζιαμέ μια βαλίτσα, αλλά που την άλλη δεν εκίνησε το ενδιαφέρον μου, γιατί να εν τζιαμέ», ανέφερε.
Παράλληλα ίδιος είπε πως εάν ξαναπήγαινε στο σημείο, θα μπορούσε να υποδείξει την τοποθεσία της βαλίτσας στη λίμνη.
Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.