ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανασύρονται τα δυο αντικείμενα από τον βυθό – Εν αναμονή εξελίξεων

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανασύρονται τα δυο αντικείμενα από τον βυθό – Εν αναμονή εξελίξεων

Ανασύρονται από τον πυθμένα της κόκκινης λίμνης στο Μεταλλείο του Μιτσερού τα δυο αντικείμενα που εντόπισε το Σάββατο 27/04 η υποβρύχια κάμερα.

Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ για να ανασύρει τα δυο αντικείμενα, αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 28/04.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του από τον χώρο της λίμνης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, τα δυο αντικείμενα σηματοδοτήθηκαν με σημαδούρες το Σάββατο 27/04 και δεν βρίσκονται σε μεγάλο βάθος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, βρίσκεται και σε αναμονή των εξετάσεων του νερού της λίμνης, όπου θα διαπιστωθεί η τοξικότητά της όπως επίσης εάν θα επιχειρήσουν δύτες και με τί εξοπλισμό θα εφοδιαστούν για να ανασύρουν τα δυο αντικείμενα που εντοπίστηκαν.

Παράλληλα ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε πως εντοπίστηκε κάτι στη Λίμνη του μεταλλείου Μεμί στον Ξυλιάτο, που δεν συνάδει με το περιβάλλον και έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE