Ποδοσφαιριστές κατεβαίνουν σε απεργία αν δεν πληρωθούν! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ποδοσφαιριστές κατεβαίνουν σε απεργία αν δεν πληρωθούν! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές, έχουν αναγκάσει τους παίκτες της Μπόλτον να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, απειλώντας με απεργία στα επόμενα παιχνίδια.

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπόλτον που έχουν οδηγήσει σε καθυστέρηση πληρωμών, έχουν αναγκάσεις τους παίκτες της ομάδας, να δράσουν διεκδικώντας τα δεδουλευμένα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν, απειλούν ότι δεν θα κατέβουν στα ματς με Μπρέντφορντ και Νότιγχαμ Φόρεστ, αν δεν τους καταβληθεί ο μισθός του Μαρτίου από τη διοίκηση.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

«Με βαθιά λύπη αποφασίσαμε να μην πάρουμε μέρος στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι να πληρωθούμε.

Η κρίση που υπάρχει στον σύλλογο έχει οδηγήσει σε καθυστερήσεις των μισθών μας τον Μάρτιο, τόσο σε εμάς όσο και στους υπαλλήλους του συλλόγου.

Συνεχίζουμε να κάνουμε προπονήσεις, στηριζόμενοι στις δεσμεύσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει προσπάθεια να λυθεί το ζήτημα. Έχουν μαζευτεί αρκετά που μας έχουν οδηγήσει σε αυτή μας την απόφαση».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE