Τέλη Μαΐου και πιθανότατα στην Αττάλεια το ιστορικό φιλικό Τουρκία-Ελλάδα

Τέλη Μαΐου και πιθανότατα στην Αττάλεια το ιστορικό φιλικό Τουρκία-Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, «κλείδωσε» για τις 30 Μαΐου το σπουδαίο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία που θα γίνει επί τουρκικού εδάφους και κατά πάσα πιθανότητα στην Αττάλεια.

Επί τουρκικού εδάφους θα γίνει η πρόβα τζενεράλε της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των παιχνιδιών με Ιταλία και Αρμενία που θα γίνουν στις 8 και 11 Ιουνίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA.

Οι συζητήσεις με την τουρκική ομοσπονδία για μία φιλική αναμέτρηση κατέληξαν σε συμφωνία και το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά στις 30 Μαΐου επί τουρκικού εδάφους.

Όπως όλα δείχνουν η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Αττάλεια σε ένα ματς με ιστορική, αλλά και σημειολογική σημασία, αφού θα είναι μόλις η 14η φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία είτε σε φιλική είτε σε επίσημη αναμέτρηση.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

Επιθέσεις συνεχίζουν να ανταλλάσσουν Ισραήλ και Ιράν, με τη σύγκρουση να διανύει εσχάτως την όγδοη ημέρα της. Όλες οι εξελίξεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE