Τελικός κυπέλλου στο ΓΣΠ ΧΩΡΙΣ κάρτα φιλάθλου;

Τελικός κυπέλλου στο ΓΣΠ ΧΩΡΙΣ κάρτα φιλάθλου;

Πολύς κόσμος περιμένει πως και πως την… κωλοτούμπα των αρμοδιών για τη λεγόμενη «κάρτα φιλάθλου», προκειμένου να επιστρέψει στα γήπεδα.

Βέβαια, το ενδιαφέρον του κόσμου στρέφεται πλέον, ουσιαστικά στην επόμενη χρονιά, αφού η φετινή σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται και το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, αφού η ζημιά έχει ήδη γίνει.

Εξαιρούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ, οι οποίοι ελπίζουν ότι λόγω και των… Ευρωεκλογών (ξέρετε όλοι πως… λειτουργούν κάποια πράγματα στην Κύπρο), θα αρθεί το μέτρο έστω και προσωρινά, για να μη διεξαχθεί στις 22 του Μάη ένας τελικός κυπέλλου όπου η ατμόσφαιρα θα παραπέμπει σε αγώνα τένις, μόνο που οι εξέδρες δεν θα είναι γεμάτες, αλλά μισοάδειες και αυτό… παίζεται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE