Ποιοι είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ… φίλοι του Καραγιόλ

Ποιοι είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ… φίλοι του Καραγιόλ

Όπως ενημέρωσε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (25/04) ο επίσημος Απόλλωνας, ο Μουτσαφά Καραγιόλ και άλλοι τρεις συμπαίκτες του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), έχουν τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω των τραυματισμών τους.

Χαριτολογώντας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι καλύτεροι φίλοι του Καραγιόλ στην Κύπρο είναι οι… γιατροί, αλλά και οι φυσιοθεραπευτές του Απόλλωνα, αφού έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Κολόσσι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE