ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με μοτοσικλετιστή της Αστυνομίας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με μοτοσικλετιστή της Αστυνομίας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:15 το πρωί της Τετάρτης (24/4) στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα μοτοσικλετιστής της Αστυνομίας να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Το τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στη λεωφόρο Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό, όταν όχημα που οδηγούσε πολίτης συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, από το ατύχημα προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ ευτυχώς ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE