Νίκη για να ελπίζει η Αγία Ναπα

Νίκη για να ελπίζει η Αγία Ναπα

Δεύτερη φορά που Αγία Νάπα και Σαλαμίνα θα τα πουν μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και κάποιος μπορεί να πει πως οι δυο προπονητές δεν έχουν και πολλά να κρύψουν ο ένας από τον άλλο.

Σε περίπτωση νίκης η Αγια Ναπα θα προσπεράσει βαθμολογικά την Νέα Σαλαμίνα αν και θα ισοβαθμούν στους 19 βαθμούς , άρα σήμερα η προσπάθεια θα είναι να κερδίσει η Αγία Νάπα.

Ο Ζαχαρία Θεοδώρου είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν μπορεί να υπολογίζει ο κ Κοσμά. Οι 11 που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση είναι οι  Κίττος, Μέρτακκας, Φίλγκεϊτ, Μαρκόφσκι, Αντωνίου, Τζούρτζουριτς, Φούσκο, Παναγιότοφ, Μάρτσεφ, Χάμπερ και Μγκούνι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE