Ξεσηκώθηκαν οι συνταξιούχοι στην Πάφο

Ξεσηκώθηκαν οι συνταξιούχοι στην Πάφο

Εντονες ήταν οι φωνές διαμαρτυρίας των συνταξιούχων Πάφου και η απογοήτευση τους για την συμπεριφορά της κυβέρνησης, η οποία, σύμφωνα με την ΕΚΥΣΥ, υποστηρίζει ότι η οικονομία πηγαίνει καλύτερα αλλά κλείνει τα αυτιά και τα μάτια μπροστά στη δυστυχία των πολιτών και κυρίως των συνταξιούχων.

Ο Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ, Κώστας Σκαρπάρης σε περιοδεία που πραγματοποίησε με τον Επαρχιακό Γραμματέα ΕΚΥΣΥ Πάφου, Αντρέα Χριστοδούλου, την Πέμπτη 18 Απριλίου στα χωριά της επαρχίας, Μεσόγη, Μέσα Χωριό και Κάθηκα, ήταν δέκτες της έντονης κατακραυγής και παραπόνων των συνταξιούχων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE