Γ. Λιλλήκας: «Εργοδότες εκμεταλλεύονται τους νέους μας» - Ζητά ξανά ως κατώτατο μισθό τα 1.125 ευρώ

Γ. Λιλλήκας: «Εργοδότες εκμεταλλεύονται τους νέους μας» - Ζητά ξανά ως κατώτατο μισθό τα 1.125 ευρώ

Από τους πολίτες θα εξαρτηθεί η εφαρμογή του ΓεΣΥ, αν οι πολίτες απαιτήσουν από τους γιατρούς τους να εγγραφούν στο Γενικό Σύστημα Υγείας δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλοι οι γιατροί θα ακολουθήσουν διαφορετικά θα είναι οι μεγάλοι χαμένοι αυτοί που θα μείνουν απέξω, τονίζει ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας επίσκεψης με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος του, στην λαϊκή αγορά Γερμασόγειας, ο κ. Λιλλήκας τόνισε ότι η εφαρμογή του ΓεΣΥ εξαρτάται πλέον από τους πολίτες.  «Από τους πολίτες θα εξαρτηθεί θα έλεγα  σήμερα η εφαρμογή του ΓεΣΥ, αν οι πολίτες απαιτήσουν από το γιατρό τους και τους γιατρούς τους να εγγραφούν στο ΓεΣΥ δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι όλοι οι γιατροί θα ακολουθήσουν, διαφορετικά θα είναι οι μεγάλοι  χαμένοι αυτοί που θα μείνουν έξω από το γενικό σχέδιο υγείας» ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE