ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 14χρονο και 15χρονο – Παραδέχθηκαν ενοχή

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 14χρονο και 15χρονο – Παραδέχθηκαν ενοχή

Σε δύο συλλήψεις, προχώρησε την Τετάρτη 17/4 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τηλεφώνημα – φάρσα, για ύπαρξη βόμβας σε γυμνάσιο της επαρχίας Πάφου.

Πρόκειται για ένα 15χρονο και ένα 14χρονο, κάτοικοι Πάφου, οι οποίοι ανακρινόμενοι φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και 12χρονος, επίσης κάτοικος Πάφου.

Το τηλεφώνημα λήφθηκε γύρω στις 11.10π.μ. της Τετάρτης 17/4 , από τη γραμματεία του σχολείου και μέσω αυτού, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, άγνωστος ενημέρωσε τη γραμματέα του σχολείου, ότι στο κτήριο είχε τοποθετηθεί βόμβα. Οι μαθητές μεταφέρθηκαν άμεσα σε ασφαλή χώρο, ενώ μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το ύποπτο.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Γύρω στις 8.15 το βράδυ χθες Σάββατο, (16/08), λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, σε περιοχή στο Παραλίμνι. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE