ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ- Κινητικότητα στο Μιτσερό- Σπεύδουν στελέχη Αστυνομίας και Πυροσβεστικής

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ- Κινητικότητα στο Μιτσερό- Σπεύδουν στελέχη Αστυνομίας και Πυροσβεστικής

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο μετάλλιο Μιτσερού εκεί όπου εντοπίστηκε το πτώμα γυναίκας η οποία όπως όλα δείχνουν είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο τον Μάιο του 2018.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης 17/4 στο σημείο έσπευσαν ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας καθώς και ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται συντονισμός καθώς και εξέταση των μέχρι στιγμής δεδομένων ενώ να θυμίσουμε ότι από το πρωί στο φρεάτιο έχουν μπει κάμερες για να διαπιστωθεί αν εκεί βρίσκεται και το 6χρονο κοριτσάκι της 38χρονης το οποίο επίσης αγνοείται.

Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα ότι εντοπίστηκε εύρημα από τις κάμερες καθώς η Αστυνομία είναι φειδωλή στις πληροφορίες που μεταφέρει αντιλαμβανόμενη και τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.