Συναντάται με Πρόεδρο και ΥΠΕΞ ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ

Συναντάται με Πρόεδρο και ΥΠΕΞ ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη πραγματοποιεί την Τρίτη (16/4) ο δημοκρατικός Γερουσιαστής της Νέας Ιερσέης Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ο δημοκρατικός Γερουσιαστής, μαζί με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή της Φλώριδας Μάρκο Ρούμπιο, κατέθεσαν στη Γερουσία το νομοσχέδιο που επιδιώκει την άρση του εμπάργκο στην πώληση όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία, την ενίσχυση των σχέσεων ασφάλειας των ΗΠΑ με την Κύπρο και την Ελλάδα και την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας στην περιοχή.

Η συνάντηση με τον ΠτΔ έχει οριστεί για τις εννέα και μισή το πρωί και με τον ΥΠΕΞ μία ώρα αργότερα.

Διπλωματική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως κατά τη συνάντηση του κ. Μενέντεζ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συζητηθεί το θέμα της άρσης του εμπάργκο στην πώληση όπλων, το Κυπριακό και τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις Κύπρου - ΗΠΑ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.