H αεροφωτογραφία από τη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων δείχνει το μέγεθος της καταστροφής –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H αεροφωτογραφία από τη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων δείχνει το μέγεθος της καταστροφής –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη στιγμή που γίνεται λόγος για περιορισμό της φωτιάς στην Παναγία των Παρισίων, χωρίς να γίνεται λόγος για τις ακριβείς ζημιές που άφησε η πύρινη λαίλαπα, μια αεροφωτογραφία που σοκάρει δίνει απαντήσεις…

Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες στο επιβλητικό κτίριο της Παναγίας των Παρισίων όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά το απόγευμα της Δευτέρας (15/04).

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (16/04) οι Αρχές δεν ήταν σε θέση να αποσαφηνίσουν εάν θα διασωθεί κάτι από το ιστορικό κτήριο.

Μία φωτογραφία, ωστόσο, αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής.

Δείτε την:

Η είσοδος στον καθεδρικό γίνεται από τρεις πύλες που είναι στολισμένες με περίτεχνα γλυπτά. Επίσης σε μεσαιωνικές τοιχογραφίες αναπαρίσταται ο βίος της Παρθένου, η Δευτέρα Παρουσία και η ζωή της Αγίας Άννας. Πάνω από τις πύλες βρίσκεται η στοά των βασιλέων της Ιουδαίας και του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Στην Αθήνα μεταβαίνει το ερχόμενο Σάββατο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη Γενεύη. Στη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να συζητηθούν κάποια δεδομένα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE