«ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» και οι δύο κόουτς και… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

«ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» και οι δύο κόουτς και… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Μία προπόνηση απομένει για τις δύο μεγάλες Λεμεσιανές ομάδες να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης κυπέλλου ΑΕΛ – Απόλλων.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος την ερχόμενη Τετάρτη (17-04-2019) η ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Η ΑΕΛ έχει το προβάδισμα στο σκορ με τη νίκη 1-2 στον πρώτο ημιτελικό, την 03η Απριλίου.

Οι δύο προπονητές, Ντούσαν Κέρκεζ και Σωφρόνης Αυγουστή, σφραγίζουν τα πλάνα τους τις επόμενες ώρες για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης.  Αν και έχουν και παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα, κακά τα ψέματα, αυτό που τους «καίει» είναι το παιχνίδι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Η τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αρκετά για παίκτες που κρίνονται αμφίβολοι τις τελευταίες μέρες εάν θα τεθούν στη διάθεση τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή εάν θα είναι πανέτοιμοι οι Τζούνιορ και Αντόνια.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή εάν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αποκόμισαν από το παιχνίδι της Κυριακής με την Ομόνοια οι Σακέττι και Σαρδινέρο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE