Αυτή την εβδομάδα δίδεται η έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ

Αυτή την εβδομάδα δίδεται η έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ

Θα υπάρξει έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ για το έργο των καλών του υπηρεσιών που θα δοθεί αυτή την εβδομάδα στο Συμβούλιο Ασφαλείας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ Στεφάν Ντουζαρίκ.

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ έχει θέσει προτάσεις για την επανέναρξη των συνομιλιών, ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα απάντησε: «Θα υπάρξει έκθεση του ΓΓ για το έργο των καλών του υπηρεσιών που θα δοθεί αυτή την εβδομάδα στο Συμβούλιο Ασφαλείας».

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE