ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία στην Αραδίππου –Ο γιατρός έσωσε τη ζωή σε νεαρό παίκτη που υπέστη τσίμπημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία στην Αραδίππου –Ο γιατρός έσωσε τη ζωή σε νεαρό παίκτη που υπέστη τσίμπημα

Σε τραγικό συμβάν λίγο έλειψε να εξελιχθεί περιστατικό σε παιχνίδι Νέων (Κάτω των 19) στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην Αραδίππου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα Κάτω των 19 της ΚΟΠ μεταξύ του Ερμή Αραδίππου και της Αγίας Νάπας, μέλισσα τσίμπησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Αγίας Νάπας, Αναστάση Μότη.

Το αποτέλεσμα ήταν απρόβλεπτο, καθώς ο νεαρός υπέστη αλλεργικό σοκ.

Ωστόσο, η επέμβαση του γιατρού του Ερμή Αραδίππου ήταν σωτήρια. Ο λόγος για τον Δρ. Αχιλλέα Χριστάκη, ο οποίος αφού πρώτα αντιλήφθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί πρόσφερε τις ανάλογες πρώτες βοήθειες στον παίκτη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπιστεί το περιστατικό.

Αγία Νάπα και Ερμής εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας τον γιατρό για την άμεση επέμβασή του.

Ανταπόκριση από Λάρνακα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE