ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία στην Αραδίππου –Ο γιατρός έσωσε τη ζωή σε νεαρό παίκτη που υπέστη τσίμπημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία στην Αραδίππου –Ο γιατρός έσωσε τη ζωή σε νεαρό παίκτη που υπέστη τσίμπημα

Σε τραγικό συμβάν λίγο έλειψε να εξελιχθεί περιστατικό σε παιχνίδι Νέων (Κάτω των 19) στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην Αραδίππου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα Κάτω των 19 της ΚΟΠ μεταξύ του Ερμή Αραδίππου και της Αγίας Νάπας, μέλισσα τσίμπησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Αγίας Νάπας, Αναστάση Μότη.

Το αποτέλεσμα ήταν απρόβλεπτο, καθώς ο νεαρός υπέστη αλλεργικό σοκ.

Ωστόσο, η επέμβαση του γιατρού του Ερμή Αραδίππου ήταν σωτήρια. Ο λόγος για τον Δρ. Αχιλλέα Χριστάκη, ο οποίος αφού πρώτα αντιλήφθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί πρόσφερε τις ανάλογες πρώτες βοήθειες στον παίκτη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπιστεί το περιστατικό.

Αγία Νάπα και Ερμής εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας τον γιατρό για την άμεση επέμβασή του.

Ανταπόκριση από Λάρνακα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE