Μοναχός καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος προσπάθησε να τους δωροδοκήσει – Απαιτούν απαντήσεις οι Οικολόγοι

Μοναχός καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος προσπάθησε να τους δωροδοκήσει – Απαιτούν απαντήσεις οι Οικολόγοι

Μοναχός της Μονής Σταυροβουνίου καταγγέλλει ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, προσπάθησε να δωροδοκήσει τη Μονή Σταυροβουνίου για την κατασκευή ασφαλτικού εργοστασίου.

Μοναχός καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης προσπάθησε να δωροδοκήσει τη Μονή Σταυροβουνίου προκειμένου να συναινέσουν στην κατασκευή ασφαλτικού εργοστασίου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων ζήτα, όπως αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις, αφού αφήνονται σκιές σχετικά με το ιδιωτικό έργο της κατασκευαστικής εταιρείας που θέλει να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE