ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εργατικό ατύχημα – Στο Γενικό Νοσοκομείο 63χρονος

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εργατικό ατύχημα – Στο Γενικό Νοσοκομείο 63χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15/04 μετά από τραυματισμό του εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στη 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 15/04, ενώ ο 63χρονος εργαζόταν σε χωράφι στην κοινότητα Περιστερώνας της επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως πληροφορούμαστε λάστιχα στο χωράφι πιάστηκαν στις τσάπες του γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε και στην προσπάθειά του να τα απομακρύνει τραυματίστηκε σε αυτές.

Ο 63χρονος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE