ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εργατικό ατύχημα – Στο Γενικό Νοσοκομείο 63χρονος

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εργατικό ατύχημα – Στο Γενικό Νοσοκομείο 63χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15/04 μετά από τραυματισμό του εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στη 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 15/04, ενώ ο 63χρονος εργαζόταν σε χωράφι στην κοινότητα Περιστερώνας της επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως πληροφορούμαστε λάστιχα στο χωράφι πιάστηκαν στις τσάπες του γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε και στην προσπάθειά του να τα απομακρύνει τραυματίστηκε σε αυτές.

Ο 63χρονος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE