ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Πάφου - Λεμεσού

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Πάφου - Λεμεσού

Οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, μετά την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.

Οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου, είχαν κλείσει λόγω φοβερής οδικής σύγκρουσης. 

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση που έτυχε το ThemaOnline, οι πρώτες ενδείξεις από τις εξετάσεις στην σκηνή δείχνουν ότι οδηγός οχήματος ενώ εισερχόταν στον αυτοκινητόδρομο, κρατούσε λάθος λωρίδα, με αποτέλεσμα αρχικά να συγκρουστεί σε αυτό, μοτοσικλέτα.

Στην συνέχεια, άλλοι δύο μοτοσικλετιστές που ακολουθούσαν τον πρώτο που ενεπλάκη στο τροχαίο, έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με το όχημα και την μοτοσικλέτα.

Άρχικά εξεταζόταν το ενδεχόμενο να είχε εμπλοκή στο τροχαίο και δεύτερο όχημα, αλλά διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο στο σημείο απο πριν. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, και οι τρεις μοτοσικλετιστές είναι επαγγελματίες οδηγοί από την Ρωσία και λόγω του ότι έφεραν προστατευτικό κράνος και την κατάλληλη ενδυμασία αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Οι τρεις μοτοσικλετιστές και ο οδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE