Α/ΔΡΟΜΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Ενεπλάκησαν ένα όχημα και τρεις μοτοσικλέτες - Ο λόγος που αποφεύχθηκαν το χειρότερα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Α/ΔΡΟΜΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Ενεπλάκησαν ένα όχημα και τρεις μοτοσικλέτες - Ο λόγος που αποφεύχθηκαν το χειρότερα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τις ακριβείς συνθήκες που προκάλεσαν το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, μετά την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με κατεύθυνση την Λευκωσία, διερεύνα η Τροχαία Λεμεσού.  

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με ενημέρωση που έτυχε το ThemaOnline, οι πρώτες ενδείξεις από τις εξετάσεις στην σκηνή δείχνουν ότι οδηγός οχήματος ενώ εισερχόταν στον αυτοκινητόδρομο, κρατούσε λάθος λωρίδα, με αποτέλεσμα αρχικά να συγκρουστεί σε αυτό, μοτοσικλέτα.

Στην συνέχεια, άλλοι δύο μοτοσικλετιστές που ακολουθούσαν τον πρώτο που ενεπλάκη στο τροχαίο, έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με το όχημα και την μοτοσικλέτα.

Άρχικά εξεταζόταν το ενδεχόμενο να είχε εμπλοκή στο τροχαίο και δεύτερο όχημα, αλλά διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο στο σημείο απο πριν. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, και οι τρεις μοτοσικλετιστές είναι επαγγελματίες οδηγοί από την Ρωσία και λόγω του ότι έφεραν προστατευτικό κράνος και την κατάλληλη ενδυμασία αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Οι τρεις μοτοσικλετιστές και ο οδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Πώς απαντάει για την φωτογραφία με ΠτΔ από τα εγκαίνια - «Τα γεγονότα και ο χρόνος έχουν τη δική τους αδιαμφισβήτητη γλώσσα»

Λετυμπιώτης: Πώς απαντάει για την φωτογραφία με ΠτΔ από τα εγκαίνια - «Τα γεγονότα και ο χρόνος έχουν τη δική τους αδιαμφισβήτητη γλώσσα»

Με τρία σημεία απαντάει στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE