Έξαλλη η Κάβουρα με ερώτηση δημοσιογράφου για Ηλιάδη και τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ - VIDEO
13.04.2019 - 13:41
Στα εγκαίνια ενός νέου club της Αθήνας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (12/4) πολλά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά σε αυτά ήταν η Βίκυ Κάβουρα η οποία μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα».
Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της φαινόταν ήρεμη και ευδιάθετη μέχρι που μια ερώτηση σχετική με τον Σάββα Γκέντσογλου και την Αγγελική Ηλιάδη την έκανε να αλλάξει τελείως διάθεση και να αποχωρήσει.
«Τόση ώρα που μιλούσαμε για τα φαγητά, τα θρίλερ και όλα αυτά, πέρασα πολύ ωραία. Τώρα θα πάω μέσα να χορέψω και δεν θα μου χαλάσετε τη διάθεση εσείς. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Θέλω να πάω να χορέψω, ευχαριστώ πολύ!» ανέφερε η ηθοποιός κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θέλει να ξαναμιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.