Έξαλλη η Κάβουρα με ερώτηση δημοσιογράφου για Ηλιάδη και τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ - VIDEO
13.04.2019 - 13:41
Στα εγκαίνια ενός νέου club της Αθήνας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (12/4) πολλά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά σε αυτά ήταν η Βίκυ Κάβουρα η οποία μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα».
Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της φαινόταν ήρεμη και ευδιάθετη μέχρι που μια ερώτηση σχετική με τον Σάββα Γκέντσογλου και την Αγγελική Ηλιάδη την έκανε να αλλάξει τελείως διάθεση και να αποχωρήσει.
«Τόση ώρα που μιλούσαμε για τα φαγητά, τα θρίλερ και όλα αυτά, πέρασα πολύ ωραία. Τώρα θα πάω μέσα να χορέψω και δεν θα μου χαλάσετε τη διάθεση εσείς. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Θέλω να πάω να χορέψω, ευχαριστώ πολύ!» ανέφερε η ηθοποιός κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θέλει να ξαναμιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.
Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.