Γκέντσογλου για Ηλιάδη και «μπηχτές»: «Έχω σοβαρό πρόβλημα στη δουλειά μου πλέον…»

Γκέντσογλου για Ηλιάδη και «μπηχτές»: «Έχω σοβαρό πρόβλημα στη δουλειά μου πλέον…»

Φανερά ενοχλημένος σχετικά με τα όσα γράφονται και λέγονται παρουσιάστηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Γκέντσογλου. 

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής, μίλησε με τον Άρης Καβατζίκη, σχετικά με το ρεπορτάζ του για το «Πρωινό», αναφέροντας ότι όλα αυτά που λέγονται για τον ίδιο και την πρώην σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη του προκαλούν πρόβλημα ακόμη και στην δουλειά του.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.