Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Πάφου

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Πάφου

Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού προς Πάφο, μετά την έξοδο για Πισσούρι, όπου είχε κλείσει λόγω φωτιάς σε όχημα, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Θυμίζουμε ότι, λόγω φωτιάς που ξέσπασε στο όχημα, οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου έκλεισαν, με την Αστυνομία να διοχετεύει την τροχαία κίνηση μέσω της εξόδου του Πισσουρίου.

Μάλιστα, στο σημείο του αυτοκινητόδρομου βρίσκονταν αρκετά οχήματα, τα οποία κινούνται με χαμηλή ταχύτητα λόγω του κλεισίματος του δρόμου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE