Λετυμπιώτης: Απορρίπτει ισχυρισμούς για εκδικητικούς ελέγχους στα οδοφράγματα - Καμία αλλαγή στη διαδικασία
Δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε στη διαδικασία διελεύσεων στα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο όχημα, οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου έκλεισαν, με την Αστυνομία να διοχετεύει την τροχαία κίνηση μέσω της εξόδου του Πισσουρίου.
Πάντως, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του ThemaOnline, στο σημείο του αυτοκινητόδρομου βρίσκονται αρκετά οχήματα, τα οποία κινούνται με χαμηλή ταχύτητα λόγω του κλεισίματος του δρόμου και οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.
Μετά την κατάσβεση της φωτιάς από την Πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο, αναμένεται η τροχαία κίνηση να διεξάγεται κανονικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Πάφου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις