ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισε τους φαρσέρ με την βόμβα σε Λύκειο η Αστυνομία – Στο Τμήμα τρεις ανήλικοι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισε τους φαρσέρ με την βόμβα σε Λύκειο η Αστυνομία – Στο Τμήμα τρεις ανήλικοι

Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα, τρία ανήλικα πρόσωπα, μετά από έρευνες της Αστυνομίας για το τηλεφώνημα που δέχθηκαν για εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε σχολείο στις 8 Απριλίου.

Συγκεκριμένοι, οι τρεις ανήλικοι, συνελήφθησαν για το τηλεφώνημα για βόμβα που έγινε στο Α` Τεχνική Σχολή.

Οι τρεις, είναι ηλικίας 16 και 17 ετών.

Τα τρία ανήλικα πρόσωπα, φέρονται να παραδέχθηκαν στην κατάθεσή τους ότι έχουν εμπλοκή στην υπόθεση. Σημειώνεται ότι οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ξανά αργότερα.

Η Αστυνομία αναζητεί ακόμη ένα πρόσωπο σχετικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE