ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Στους 27 βαθμούς κελσίου ο υδράργυρος - Πιάνουν ξανά βροχές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Στους 27 βαθμούς κελσίου ο υδράργυρος - Πιάνουν ξανά βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα αναµένεται το Σαββατοκύριακο (13-14/4), η οποία υποχωρεί σταδιακά από τη ∆ευτέρα (15/4). Στην ατµόσφαιρα αναµένεται σκόνη, από αύριο, η οποία θα υποχωρήσει την Τρίτη (16/4).

Το Σάββατο (13/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά τοπικά µέχρι δυτικοί ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια, εκτός από τα ανατολικά που θα ανέλθει στους 22 βαθµούς και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή(14/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα (15/4) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τρίτη (16/4) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω µικρή πτώση για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE