Έντονες διαφωνίες στην Ανόρθωση για το MoU – Στον «αέρα» η συμφωνία με Τιμούρ

Έντονες διαφωνίες στην Ανόρθωση για το MoU – Στον «αέρα» η συμφωνία με Τιμούρ

Αρνητικές εξελίξεις στην Ανόρθωση.

Στην αποψινή συνεδρία του Δ.Σ. της εταιρείας, οι δύο εκπρόσωποι που διόρισε ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πουλλαΐδης, Μάριος Μιχαήλ και Γιάννος Κωνσταντίνου, εξέφρασαν τη δυσφορία τους για τους χειρισμούς του σωματείου στο θέμα υπογραφής του μνημονίου συναντίληψης (MoU) μεταξύ του κ. Πουλλαΐδη και της διοίκησης του σωματείου, προκειμένου ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας να συνεχίσει να χρηματοδοτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι επαφές συνεχίζονται, χωρίς για την ώρα να υπάρχει θετική κατάληξη, αφού προκύπτουν έντονες διαφωνίες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, να είναι όλα στον «αέρα» αναφορικά με τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, όπως φυσικά και η συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Βέβαια, να ξεκαθαρίσουμε ότι αν δεν επέλθει οριστική ρήξη και οι δύο πλευρές έρθουν τελικά σε συμφωνία και πέσουν οι υπογραφές, τότε θα λήξει και ο… «συναγερμός».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE