Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
«Η ανεπανάληπτη επιτυχία του Μάριου Γεωργίου στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής στην Πολωνία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, μας έκανε να νιώσουμε ιδιαίτερη περηφάνια.
Είναι το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στη γυμναστική σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, πράγμα το οποίο δίνει ξεχωριστή αίγλη στην κυπριακό γυμναστική και στον αθλητισμό γενικότερα.
Ο Μάριος Γεωργίου μετά από εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του σύνθετου ατομικού συγκέντρωσε 84.398 βαθμούς και κέρδισε πανάξια τη θέση στο βάθρο.
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας συγχαίρει το Μάριο Γεωργίου, ο οποίος αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της μικρής μας πατρίδας.
Ο Μάριος Γεωργίου έχοντας ως εχέγγυα την ικανότητα, τη θέληση, το πάθος και τη πίστη για διάκριση κατάφερε να εδραιωθεί στους κορυφαίους στο άθλημα της γυμναστικής.
Ο ΚΟΑ εύχεται στο Μάριο Γεωργίου ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Συγχαρητήρια στον προπονητή του, στην Ομοσπονδία του και στην οικογένεια του».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις