ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας – Εντόπισαν 32 άτομα και χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας – Εντόπισαν 32 άτομα και χιλιάδες ευρώ

 Η συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, το βράδυ της Τετάρτης (10/04), σε υποστατικό στη Λεμεσό φαίνεται να μην τους βγήκε σε καλό σε 32 πρόσωπα, εφόσον κατηγορήθηκαν όλοι αφού πιάστηκαν να χαρτοπαίζουν παράνομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε υποστατικό όπου εντός του εντοπίστηκαν 32 άτομα να επιδίδονται σε παράνομο χαρτοπαίγνιο - πόκερ. 

Από τον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε το ποσό των 4625 ευρώ, 2760 φίσιες και 156 τραπουλόχαρτα.

Τα 32 πρόσωπα κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας σε συνεργασία με τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλημάτων συνεχίζουν τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE