ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας – Εντόπισαν 32 άτομα και χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας – Εντόπισαν 32 άτομα και χιλιάδες ευρώ

 Η συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, το βράδυ της Τετάρτης (10/04), σε υποστατικό στη Λεμεσό φαίνεται να μην τους βγήκε σε καλό σε 32 πρόσωπα, εφόσον κατηγορήθηκαν όλοι αφού πιάστηκαν να χαρτοπαίζουν παράνομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε υποστατικό όπου εντός του εντοπίστηκαν 32 άτομα να επιδίδονται σε παράνομο χαρτοπαίγνιο - πόκερ. 

Από τον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε το ποσό των 4625 ευρώ, 2760 φίσιες και 156 τραπουλόχαρτα.

Τα 32 πρόσωπα κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας σε συνεργασία με τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλημάτων συνεχίζουν τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE