ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΜΕΣΟΥ- Άφαντος ο 29χρονος - Τον ψάχνει παντού η Αστυνομία

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΛΕΜΕΣΟΥ- Άφαντος ο 29χρονος - Τον ψάχνει παντού η Αστυνομία

Άφαντος παραμένει ο 29χρονος άνδρας που φέρεται να μαχαίρωσε 25χρονο μετά από διαφωνία του το απόγευμα της Τετάρτης (03/011) στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, ο 29χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε τον 25χρονο με αποτέλεσμα να καταλήξει τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος, ενώ καταζητείται από την Αστυνομία. 

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Γερμασόγειας στην Λεμεσό, γύρω στις 18:10, όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε για τον τραυματισμό νεαρού προσώπου συνέπεια καυγά.  

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού εντοπίζοντας τραυματισμένο τον 25χρονο ο οποίος και μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως πληροφορούμαστε τα αιτία του καυγάφαίνεται να είναι μια γυναίκα με την οποία ο ένας είχε δεσμό και ο άλλος φέρεται να την παρενοχλούσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE