ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 54χρονο καταζητούμενο μετά από πληροφορία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 54χρονο καταζητούμενο μετά από πληροφορία

Στη σύλληψη 54χρονου, βάσει Ευρωπαϊκού εντάλματος, προχώρησαν τη Δευτέρα 8/4  μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λεμεσού.

Το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 54χρονου, εξέδωσαν οι Ελληνικές Αρχές, σε σχέση με οικονομικής φύσεως αδικήματα.

Μετά από πληροφορία, ο 54χρονος εκζητούμενος, εντοπίστηκε και συνελήφθη γύρω στις 12.15 το μεσημέρι, στην Λεμεσό.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς έναρξης της Δικαστικής διαδικασίας έκδοσής του στις Ελληνικές Αρχές.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE