Δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ κατέλαβαν το πρώην διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης

Δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ κατέλαβαν το πρώην διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης

Οι δυνάμεις του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χάφταρ, έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το πρώην διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός τους.

Το πρώην διεθνές αεροδρόμιο απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα και βρίσκεται στα νότια προάστιά της.

Ο Άκχμεντ Μισμάρι είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (ΛΕΣ) του Χάφταρ ελέγχει επίσης την Ταρχούνα και την Αζιζίγια, δύο μικρές πόλεις κοντά στην Τρίπολη και ότι πέντε άνδρες του σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE