Δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ κατέλαβαν το πρώην διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης

Δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ κατέλαβαν το πρώην διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης

Οι δυνάμεις του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χάφταρ, έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το πρώην διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός τους.

Το πρώην διεθνές αεροδρόμιο απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα και βρίσκεται στα νότια προάστιά της.

Ο Άκχμεντ Μισμάρι είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (ΛΕΣ) του Χάφταρ ελέγχει επίσης την Ταρχούνα και την Αζιζίγια, δύο μικρές πόλεις κοντά στην Τρίπολη και ότι πέντε άνδρες του σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE