Έστειλε ταμία στο νοσοκομείο γιατί τσαλάκωσε τα πατατάκια του

Έστειλε ταμία στο νοσοκομείο γιατί τσαλάκωσε τα πατατάκια του

Έστειλε την ταμία στο νοσοκομείο επειδή τόλμησε να βάλει τα πατατάκια στην ίδια σακούλα με τις κονσέρβες.

Το περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα του το skai.gr την Παρασκευή (5/4), έλαβε χώρα σε υπεραγορά στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ, όταν ο 55χρονος επιχείρησε να πνίξει την υπάλληλο επειδή τσαλάκωσε τη σακούλα με τα πατατάκια.

Η ταμίας που κατέληξε στο νοσοκομείο, προχώρησε σε καταγγελία του 55χρονου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες του καταστήματος και συνελήφθη.

Ο 55χρονος είχε πάει για ψώνια με την γυναίκα του, έπιασε τη ταμία από τον λαιμό φωνάζοντας της να μην βάζει τα πατατάκια του στις ίδιες σακούλες με κονσέρβες κι άλλα βαριά προϊόντα, γιατί έλιωναν τα τσιπς, ενώ προηγουμένως διαμαρτυρόταν φωναχτά στην εργαζόμενη για τον τρόπο που τοποθετούσε τα προϊόντα στις τσάντες.

Ο οξύθυμος πελάτης, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ταμίας κατέστρεφε τα πατατάκια που είχε αγοράσει, μιλώντας για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της υπαλλήλου, ενώ δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είχε μια άσχημη ημέρα.

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE