Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου αποσκευών της πτήσης Μόσχα – Θεσσαλονίκη, οι υπάλληλοι του τελωνείου εντόπισαν μια ειδική συσκευασία, εντός της οποίας βρισκόταν σκληροκερατοειδικός δακτύλιος
Όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), πρόκειται για αποστειρωμένα ανθρώπινα κύτταρα, που χρησιμοποιούνται στην κερατοπλαστική και συγκεκριμένα για τον σκληρό - κερατοειδή χιτώνα του ματιού, πλήρους πάχους, ώστε να είναι δυνατή η μεταμόσχευση του.
Οι ελληνικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεσή του καθώς και στη σύλληψη της επιβάτιδος που μετέφερε την αποσκευή. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ταξίδεψε στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και πως έκανε διευκόλυνση γνωρίζοντας πως μετέφερε φάρμακα, τα οποία θα παρέδιδε σε συγκεκριμένο πρόσωπο.
Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις