Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου ο δράστης της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου ο δράστης της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Πληρωμένος δολοφόνος, που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου είναι, σύμφωνα με την εκτίμηση της EΛΑΣ, ο 31χρονος Βούλγαρος δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, που διαπράχθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή 05/04  στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ως συνεργός ο 35χρονος αδελφός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έφτασαν στην Αθήνα από τη Σόφια στις 12 Οκτωβρίου 2018 και από τότε οργάνωναν το σχέδιο της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία αλλάζοντας πολλά αυτοκίνητα, τα οποία ενοικίαζαν από γραφεία καθώς και ξενοδοχεία, στην περιοχή της Γλυφάδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE