ΕΛΑΣ: 31χρονος ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γ. Μακρή

ΕΛΑΣ: 31χρονος ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γ. Μακρή

Ένας 31χρονος Βούλγαρος είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που διαπράχθηκε, τον περασμένο Οκτώβριο, στο Πανόραμα της Βούλας, ενώ αναζητείται ο 35χρονος αδελφός του για την ίδια υπόθεση. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι ο 35χρονος βρίσκεται στη Βουλγαρία.

Ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 02/04 σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ την Παρασκευή 05/04 το πρωί θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης.

Ο 31χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε αρχικά να διαφύγει επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, αλλά, τελικά, συνελήφθη.

Σημειώνεται, ότι ο αλλοδαπός φέρεται να είχε εκτελέσει τον 46χρονο επιχειρηματία, τη στιγμή που εκείνος βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στα εγκαίνια της επιχείρησής του (υπηρεσίες ασφαλείας), στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η εκτέλεση είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι γνωστό μοντέλο.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE