Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Στην παρουσία του υπουργού Εμπορίου Γιώργο Λακκοτρύπη, θα εξεταστεί το πιο πάνω θέμα, καθώς και η εξεύρεση ενός μηχανισμού ελέγχου των τιμών, με στόχο την καθημερινή ενημέρωση των καταναλωτών.
Επιπλέον θα συζητηθούν μέτρα, τα οποία μπορούν να ληφθούν στο πλαίσιο του νόμου, καθώς και ενδεχόμενες τροποποιήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Το δικαίωμα του καθορισμού πλαφόν στην τιμή, εάν και εφόσον τεθεί αναγκαίο, θα τεθεί επίσης επί τάπητος.
Στη σύσκεψη που έχει αρχίσει από τις οκτώ το πρωί έχουν προσκληθεί, ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Γενικός Ελεγκτής, η Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής και οι οργανώσεις Καταναλωτών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




