Μόνο τρίποντο θέλει το ΑΠΟΕΛ

Μόνο τρίποντο θέλει το ΑΠΟΕΛ

O αγώνας για το Κύπελλο με την Ανόρθωση έχει ολοκληρωθεί και πλέον ο αγώνας του πρωταθλήματος είναι μπροστά στους γαλαζοκίτρινους και για τον Θόρτσεν Φίνκ είναι ιδιαίτερα σημαντικό το παιχνίδι

Αυτή την ώρα οι γαλαζοκίτρινοι ξέρουν καλά πως μια ενδεχομένη νίκη θα ξαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα . Δυο αγωνιστικές υποχρεώσεις χωρίς νίκες για το ΑΠΟΕΛ είναι πολλές , ισοπαλία με Ομόνοια και Ανόρθωση και πλέον η νίκη είναι μονόδρομος .

Τζιμπούρ και Ντε Βινσέντι μάλλον θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Χαραλαμπίδη. Οι τρεις παίκτες αυτοί λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα και πλέον ο κ Φινκ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει και το τρίποντο το ΑΠΟΕΛ.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αυτή την φορά θα δώσει έντονο το παρών του γιατί και οι ίδιοι έχουν καταλάβει πως πλέον το πρωτάθλημα έχει μπει σε κρίσιμη καμπή και πλέον η ομάδα θα πρέπει να έχει όλη την βοήθεια που πρέπει. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE