ΛΕΜΕΣΟΣ - ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Συνελήφθη 51χρονος Ε/κ – Υπέδειξε το επιθετικό όργανο

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Συνελήφθη 51χρονος Ε/κ – Υπέδειξε το επιθετικό όργανο

Για τον καβγά που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό άνδρα από μαχαίρι, συνελήφθη 51χρονος Ελληνοκύπριος.

Ο 41χρονος από την Ρουμανία που μεταφέρθηκε με τραύμα στην κοιλιακή χώρα στο νοσοκομείο, κατήγγειλε ότι καθώς βρισκόταν σε μηχανουργείο στην περιοχή του Αποστόλου Αντρέα στη Λεμεσό, ο 51χρονος – φίλος του ιδιοκτήτη – του προκάλεσε ζημιά στο όχημα και εξέφρασε παράπονο.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, όταν ο 41χρονος έφυγε από το σημείο, ο 51χρονος τον ακολούθησε και κατέληξαν να καβγαδίζουν, με τον Ε/κ να του επιτίθεται με μαχαίρι.

Από την άλλη, ο 51χρονος πήγε και αυτός στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε από τον 41χρονο.

Ωστόσο, τελικά παραδέχθηκε την επίθεση και παρέδωσε το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 41χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE