ΒΟΥΛΗ: Χαμός σε συνεδρία επιτροπής– Παραλίγο συλλήψεις

ΒΟΥΛΗ: Χαμός σε συνεδρία επιτροπής– Παραλίγο συλλήψεις

Έντονη ήταν η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος της Τετάρτης (3/4), η οποία σχετιζόταν με επέμβαση του Τμήματος Δασών στις παραλίες ωοτοκίας των θαλάσσιων χελωνών της Λίμνης και της Αργάκας.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», αφορμή για να προκληθεί ένταση ήταν όσα ανέφεραν ο δήμαρχος Πόλης Χρυσοχού και ο κοινοτάρχης Αργάκας, οι οποίες ήταν εκτός θέματος.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πρόεδρος της Επιτροπής, αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία και να προειδοποιήσει ότι όσοι παρεκτρέπονται θα ζητά την σύλληψή τους από την επόμενη φορά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE