Ρεκόρ Γκίνες στο Instagram έσπασε ο 'φρέσκος' λογαριασμός του πριγκιπικού ζεύγους Χάρι και Μέγκαν

Ρεκόρ Γκίνες στο Instagram έσπασε ο 'φρέσκος' λογαριασμός του πριγκιπικού ζεύγους Χάρι και Μέγκαν

Ο ολοκαίνουργιος λογαριασμός στο Instagram του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ κατέρριψε την Τετάρτη 3/4 το ρεκόρ της ταχύτητας στο να καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ακολούθους, ανακοίνωσε σήμερα το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. 

 
Ο λογαριασμός, τον οποίο λάνσαραν χθες ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, υπό τον τίτλο "sussexroyal", ξεπέρασε αυτό το συμβολικό όριο σε διάστημα μόλις... 5 ωρών και 45 λεπτών. 
 
Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής της Κ-pop, Κανγκ Ντάνιελ, που χρειάστηκε τον διπλάσιο χρόνο, ήτοι 11 ώρες και 36 λεπτά, για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο, ενώ ο πάπας Φραγκίσκος χρειάστηκε 12 ώρες, σύμφωνα με το Γκίνες. 
 
Σήμερα, ο λογαριασμός της Μέγκαν και του Χάρι απαριθμεί 2,7 εκατομμύρια followers, ενώ "ακολουθεί" μονάχα 23 λογαριασμούς, μεταξύ αυτών λογαριασμούς μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά κι εκείνων της ομάδας ράγκμπι της Βρετανίας κι οργανώσεων όπως η Smart Work, που βοηθά άνεργες γυναίκες. 
 
Με τον λογαριασμό αυτόν, επιστρέφει δυναμικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία, πριν από τον γάμο της με τον Χάρι τον Μάιο του 2018, είχε κλείσει το μπλογκ της The Tig και το προφίλ της στο Instagram. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE