ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν ολοκαίνουργιο πολυτελές όχημα- 68.000 ευρώ η αξία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν ολοκαίνουργιο πολυτελές όχημα- 68.000 ευρώ η αξία

Καταγγέλθηκε το πρωί της Τετάρτης 3/4 στην Αστυνομία από γυναίκα κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού ότι, στο διάστημα μεταξύ μεσάνυκτα και 7 το πρωί, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €1,200, διάφορα αντικείμενα, καθώς επίσης και προσωπικά της έγγραφα. 

Οι δράστες εντόπισαν επίσης το κλειδί του αυτοκινήτου της παραπονούμενης, με το οποίο εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Το αυτοκίνητο είναι μάρκας RANGE ROVER, άσπρου χρώματος με αριθμούς εγγραφής ΝΗΧ909, αξίας €68,000 και τον δεδομένο χρόνο ήταν σταθμευμένο μπροστά από το υπόγειο της κατοικίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE