Δεν εμπιστεύονται το ΑΚΕΛ ούτε για Κυβέρνηση, ούτε για αντιπολίτευση
«Πονοκέφαλος» για το ΑΚΕΛ είναι τα ποσοστά που καταγράφει το κόμμα και ενώ οι βουλευτικές του 2026 βρίσκονται στην επόμενη στροφή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία ΕΜΕΛ, αποφάσισαν σε συνέλευση τους την Τετάρτη 03/04, όπως την Πέμπτη 04/04 συγκεντρωθούν έξω από το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και στη συνέχεια να πορευθούν στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Οι συντεχνίες και οι επιτροπές των απεργών έχουν ζητήσει συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών (10:30) και την Υπουργό Εργασίας (11:30), κατά τη διάρκεια των οποίων θα ζητηθεί η παρέμβαση τους για καταβολή του μισθού και επιστροφή των παραχωρήσεων που έγιναν πριν πέντε χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις